Aloite uusien kaupunkilaisten tervetulotilaisuudesta

”Ehdotan järjestettäväksi kaupungin ja seutukunnan esittelytilaisuutta uusille raahelaisille. Tilaisuudessa esiteltäisiin ja kerrottaisiin alueen eri palveluista, joita tarjoaa alueen kunnat ja yritykset. Tilaisuudessa tulisi yleisöllä olla mahdollisuus esittää kysymyksiään kaupungin johtaville virkamiehille ja mahdollisesti alueen elinkeinoelämän edustajille. Tapahtuma voitaisiin järjestää esimerkiksi heti vuoden vaihtuessa ja siihen kutsuttaisiin kirjeellä kaikki edellisenä vuonna kaupunkiin muuttaneet uudet asukkaat. Lapsille tulisi järjestää tilaisuuden ajaksi hoito tapahtumapaikalla ja lopuksi tarjotaan kaikille osanottajille kahvit ja mehut. Tällainen tervetulotilaisuus on hyvä alku uudelle paikkakunnalle muuttaneille ihmisille ja samalla se lisää tietoisuutta oman seutukunnan tarjoamista monista mahdollisuuksista ja laadukkaista palveluista.”

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.