Valtuustokysymys ja -aloite Koivuluodon urheilukentän käytöstä

Kuntalaispalautteen mukaan Koivuluodon yleisurheilukentän aitaamisen jälkeen on tavallisten kuntoilijoiden ollut vaikea päästä käyttämään kenttää. Perusteena on ollut se, ettei heillä ole sovittuja vuoroja kentän käyttöön. Veronmaksajat ovat kuitenkin rahoittaneet kentän rakentamisen ja osallistuneet ylläpitoon hyvin merkittävällä osuudella, joten olisi vähintäänkin kohtuullista myös päästä käyttämään yhteisiä tiloja vai kenelle ne ovat rakennetut? Kysymys kuuluu mihin toimenpiteisiin ollaan ryhtymässä, että myös seuroihin kuulumattomat kuntourheilijat hyötyisivät yhteisistä urheilutiloista nykyistä paremmin?”

2 Responses to “Valtuustokysymys ja -aloite Koivuluodon urheilukentän käytöstä”

  1. Onko tähän asiaan tullut mitään vastausta? Lukossa tuntuvat portit pysyvän.

  2. Vastaus tuli ja sen lähetin kysyjälle.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.