Valtuustoaloite Pikkulahden alueen kehittämiseksi

Menneenä kesänä Raahella oli erinomaisen hyvä mahdollisuus lisätä suomalaisten matkailutietoutta kotikaupungistamme. Kotikaupungissamme järjestettiin onnistuneita tapahtumia kuten Itä-Länsi -ottelut Pekanpäivien aikaan ja elokuun valtakunnallisista kotiseutupäivistäkin on tullut hyvää palautetta vielä viikkoja tapahtuman jälkeen. Raahessa järjestetään erilaisia tapahtumia myös tulevan kesän aikana ja siksi kaupungin erästä käyntikorttia eli Pikkulahden uimarannan aluetta tulisi kehittä entistä paremmin palvelemaan kaupungin asukkaita ja tänne saapuvia matkailijoita.

 

Kärkihankkeeksi Pikkulahdella voisi nostaa lajin harrastajien toivomuksesta Beach Futis – kentän eli rantajalkapallokentän teon edellä mainitulle alueelle. Kentän vaatima koko on noin 30 x 40 metriä ja suuria investointeja kenttä ei vaatisi, sillä lajiin sopivaa tilaa ja maa-ainesta alueelta löytyy varsin helposti. Kentän valmistumisen jälkeen olisi mahdollista järjestää suosittuja turnauksia myös täällä Raahessa.

 

Jarmo Myllymäki

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.