Ehdokkailta kysyttiin lisää

Aamun Raahen Seudussa oli hauska artikkeli. Se käsitteli edellistä kyselyä siitä, eli mitä ehdokkaat ajattelevat perusturvan budjetin pitävyydestä. Meistä vain 11 ehdokasta koko seutukunnan 214 oli vaivautunut vastaamaan, muita asia ei ilmeisesti kiinnostanut. Saa nähdä, miten kirjoitus on vaikuttanut tähän uuden kysymyksen vastausmääriin. Tänään kysyttiin, mitä liikuntapaikkaa pitäisi tukea? Oma vastaukseni näytti tältä: Kun kysymyksessänne jokin paikka piti nimetä, niin satsaisin Koivuluodon urheilupuiston alueelle, se sisältää myös uimahallin ja liikuntahallin. Tärkeää on mahdollistaa ja tukea ihmisten kuntoliikuntaa, sillä kuten useissa valtuustoaloitteissani olen todennut, liikunnan lisääminen on hyvää ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.