Ilmapallot ja mainokset kelpasivat päivän asioiden lisäksi

Tänään oli hyvä päivä tehdä vaalityötä, muutama sata mainosta on jaettu vaalitapahtumassa Prisman nurkilla, lisäksi ilmapallot olivat oikein oiva artikkeli lapsille. Jopa kotoakin soitettiin, että ilmapalloa kaivataan lisää ja niitähän toimitetaan. Asiaakin puhuttiin runsaasti, Keskustan johdolla ja vasemmiston vastustaessa aikaan saatu Raahe-lisä ensi vuoden alusta on aiheuttanut monet kiitokset perheiltä tämänkin päivän aikana. Kun tämä hanke matkan varrella eteni, oli matka ajoittain ohdakkeinen. Se ei olisi edennyt ilman hyvää yhteistyötä eli verkostoituminen tässä hankkeessa oli tarpeen. Päivän aikana keskustelimme myös vammaisten asioista, minulle kerrottiin kuinka voisi parantaa liikkuvuutta ja niinhän se on, että jo Suomen rakennusmääräyskokoelmassa annetaan määräyksiä esteettömään rakentamiseen ja niitä tulee noudattaa rakennettaessa. Viranomaisten valvontavelvollisuus on seurata rakentamisen toteutumista määräysten mukaisesti. Itselläni tuli lisäksi mieleen, että kun katuja uusitaan, niin on erittäin tärkeää tehdä suojateiden ylityksistä esteettömiä, huomioiden eri ihmisryhmät. Muita keskustelun aiheita oli mm. verotus ja jopa apua kaksoisverotuksen purkamiseen pyydettiin, mutta siinä jouduin pyytämään kääntymistä lainsäätäjän suuntaan, mielestäni ulkomailla kertyneistä eläkkeistä ei pitäisi rankaista kuitenkaan.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.