Kiitos Saloinen

Tänä ilta osallistuin hienoon tapahtumaan Järvelänjärvellä, vaalitapahtuman järjestivät saloistelaiset ehdokkaat. Vaikka ilma ei ehkä suosinutkaan, niin väkeä oli paikalla tosi mukavasti. Lapset viihtyivät seikkailuradalla ja poniratsastuksessa. Me vähän vanhemmat saimme käydä keskusteluja omista ja toisten vaaliteemoista. Itse nostin esille koulujen ryhmätkoot, joiden tulee pysyä sopivina. Raahe-lisästä keskusteltiin myös paljon ja vastaanotto oli positiivinen. Turvallisuus jokapäiväisessä elämässä merkitsee meille kaikille paljon. Palveluiden saatavuus varmistetaan vain sillä, että kaupungissamme riittää veronmaksajia ja yrityksiä. Erityisesti ihailen Saloisten alueen yhteisöllisyyttä, siellä kaikki ihmiset näyttävät puhaltavan yhteisen hyvän puolesta. Esimerkkejä on lukuisia, kuten kyläpirtti, jossa iltaa vietimme, bussikatokset, Huilanmäen alue ja monta muuta yhteisesti toteutettua hanketta. Oli mukavaa viettää kanssanne iltaa, kiitos!

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.