Kuinkas sitten kävikään?

Taannoin istuimme Kalevan järjestämässä paneelissa Pekka-teatterilla, vaikka keskustelun on sanottu olleen sivistynyttä, niin saimme kuitenkin reipasta mielipiteen vaihtoa aikaiseksi. Erityisesti muiden puolueiden toimesta tentattiin, miksi Keskustan piirissä on niin vaikea hyväksyä Raahen seutukunnan kuntien yhdistymistä? Erityisesti vasemmalta tuli vahvaa ihmettelyä siitä, miksi se on niin vaikeaa Keskustassa? He antoivat ymmärtää kuin heidän kaikki edustajansa kannattavat yhdistymistä. Tämän päivän lehdessä oli kuitenkin vähän toisenlaista tietoa, vastustus on suurta Vasemmistoliitossa, eikä SDP:ssä olla paljon sen valmiimpia yhdistymiselle. En tiedä puhuivatko silloiset panelistit suulla suuremmalla vai onko puolueissa mieli muuttunut? Itse kannatan seutukunnan kuntien yhdistymistä, mutta uskon toimiviin yhdistymisiin, mikäli ne tehdään vapaaehtoisesti.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.