Luettu on

Nämä ovat niitä aikoja kun postiluukusta kolahtaa monenlaista mainosta. On mielenkiintoista havaita kuinka erilailla ihmiset kotikaupunkiinsa suhtautuvat. Joukkoon mahtuu melkoisia ammattivalittajia, joille ei mikään, missään eikä koskaan näytä olevan hyvin. Sitä itkua ja valitusta olikin sitten tarjolla monen sivun verran, erityisesti Raahe-laivan kurssinmuutoksesta jauhaminen saa jo monologin piirteitä. Toinen mikä huvitti on turvallisuudesta puhuminen ja saman esitteen kansikuvassa kokko näyttää karkaavan käsistä voimakkaan tuulen ansiosta. Sellaista turvallisuutta nämä veljet ja siskot vasemmalla meille tarjoavat.

One Response to “Luettu on”

  1. Luin itsekin nuo vasemmiston vaalilehdet ja surullisena huomasin saman kuin sinäkin; mikään ei riitä, vaan edelleen on valitusta valituksen perään. Muutamat ehdokkaat olivat kirjoituksiinsa kuitenkin uskaltaneet laittaa jonkun myönteisenkin ajatuksen Raahen kehityksestä. Toivotaan, että myönteisyys leviäisi kaupunkilaisiin ja saataisiin entistä leveämmällä keskustalaisella rintamalla tehdä kaupunkia kehittäviä päätöksiä.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.