Taloutta suunnittelemassa

Eilisen illan täytti mielenkiintoinen aihe, kävimme valtuustoseminaarissa läpi tulevan vuoden taloutta Raahen kaupungissa. On varsin sääli ettei osa valtuutetuista vaivaudu paikalle ja varajäsenetkin jäävät kutsumatta eli ei ilmoiteta poissaoloaan kaupungin hallintoon, jotta hei voisivat kutsua varajäsenen, jolla olisi intoa ja halua tulla paikalle. Seminaarin aihe oli taloudesta huolimatta mielenkiintoinen, jos vain jaksoi kuunnella. Näin vaalien alla voi tietysti olla ikävää puhua taloudesta, jolla laupaukset sitten vaalien jälkeen tulee kattaa, mutta jonkin sekin homma tulee tehdä. Taloudessamme on olemassa uhkakuvia, joihin tulee varautua ja ennakointi on siksi viisautta, ettei mahdollinen talousnotkahdus kohtele meitä kovin pahasti.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.