Vaaliteltalla kuultua

Tänään se sitten alkoi, nimittäin vaalikamppailun huipennukset. Kaikki tai ainakin lähes kaikki poliittiset ryhmittymät kamppailivat pitkin Raahen kävelykatua. Meidän teltalla kävi kuhina kahvi, ilmapallot, esitteet ja mielipiteet liikkuivat. Keskustelun ydinkohdat liittyivät terveydenhuoltoon, siitä minun oli helppo keskustella kuten miten saadaan henkilökunta riittämään ja heidän työmotivaationsa pysymään kunnossa? Työolot ja palkka ovat tärkeitä ja tietenkin myös arvostus. Muita käsiteltyjä asioita olivat aina mielipiteitä herättävä kaavoitus ja yleinen huoli tulevaisuudesta voimakkaasti muuttuvassa maailmantaloudessa. Tuleva nelivuotiskausi ei välttämättä kuntapäättäjillä tule olemaan kovin helppoa, mikäli talouden uhkakuvat toteutuisivat. Ehkä kaikenlainen maltti on nyt paikallaan.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.