On toisilla murheet

Illan kaupunginvaltuusto oli lyhyt ja melko vähäsanainen, käsittelimme veroprosentteja. Siihen liittyen esitin kysymyksen kaupunginkamreerille, johon kaupunginjohtaja vastasi. Kysymys kuului mikä on Raahen velkojen takaisinmaksuaikataulu. Ei tullut selvää vastausta, mutta riippuu suhdanteista ja niinhän se on. Toivoa sopii, että velka joskus saataisiin maksettua. Illan kohokohta oli kun eräs valtuustokolleega (omasta puolueestani)  ”avautui” minulle vanhoista aloitteistani, jotka eivät hänen mielestään ole rakentavia, kun olen käsitellyt osin samoja asioita kun hän eräässä aloitteessaan. Paras asiassa oli se, että hän ryhtyi puolustamaan naapuripuolueen tekemää aloitetta ja moittimaan minua. En tiedä, mikä hänen motiivinsa moittimiseen oli, mutta omiin toimintaperiaatteisiini ei ainakaan tahallisesti kuulu toisten ideoiden esittäminen omanani. Voisin kai minäkin pitää meteliä siitä, kun Raahe-lisää ovat yrittäneet omia sekä omat että vieraat, mutta yhdessä näitä asioita hoidetaan ja lopputulos on tärkein.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.