Mihin olemme menossa?

Raahessa oli musta maanantai tämän viikon alussa. Todella huolestuttava ja ehkä pelottavakin tilanne, kun tuumitaan mihin olemme menossa koko seutukuntana kun työttömyyden paheneminen on otsikoissa päivittäin. Itse olen esittänyt monta kertaa, että teollisen perustamme tulee laajeta myös muuhun kuin teräksen suuntaan. Huonosti on viesti mennyt perille ja tässä sitä ollaan! Vertauskuvallisesti on sanottu, että kaikki munat on sijoitettu samaan koriin ja nyt kori kaatui. Onhan samanlaisista ongelmista selvitty ennenkin ja lomautukset sekä irtisanomiset ovat tuttuja asioita Raahessakin. Suurin huoleni on se, että kuntatalous ei ole selvinnyt vieläkään 90-luvun lamasta ja tässä sitä ollaan ihmettelemässä uuden kenties syvemmän notkahduksen edessä kun osaamme edes odottaa. Nopeasti notkahdus on ainakin tullut tai sitten sitä ei haluttu tunnustaa aikaisemmin.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.