Vuoden lopuksi

Näin vuoden viimeisenä päivänä on hyvä summailla mennyttä vuotta, asioita mitä tuli tehtyä ja mitä olisi pitänyt tehdä. Summailua ei tietenkään pidä tehdä liian vakavana, sillä aika on mennyttä ja kohti uusia seikkailuja tulee katseensa suunnata. Tuleva poliittinen vuosi lienee mielenkiintoinen, luottamushenkilöitä valitaan jo lähiaikoina. Oma kohtalo niissä kuvioissa on ollut todella kannustava, monenlaisiin tehtäviin olisi nyt luottamusta, nostetta ja työntöä. Realismi taitaa kuitenkin tulla vastaan, sillä haluaisin tehdä ottamani vastuut hyvin ja siksi myös luottamustoimien hoitamiseen kuuluu vastuu sekä osallistuminen niihin toimiin joihin on lupautunut. Siksi ne tehtävät, jotka ottaa vastaa tulee hoitaa perusteellisesti,

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.