Mukana ollaan

Pitkään aikaan ei ole ollut mahdollisuutta kirjoittaa tälle sivustolle, on jotenkin ollut niin kiire. Tutun kuuloinen selitys kaikkeen; kiire. Yritän kuitenkin parantaa tapani ja kirjoittaa useammin kuin kerran parissa kuukaudessa. Ehkä syynä on ollut myös se, että nyt on ollut paikallispolitiikassa tietynlainen etsikkoaika. Paikat ovat jaettu ja itse pääsin tavoitteeseen kun sain opetuslautakunnan puheenjohtajan tehtävät. Huomenna maanantaina se sitten alkaa, ensimmäinen lautakunnan kokous on ovella. Esityslistalla rutiinijuttuja ensimmäiseen kokoukseen, hartaasti toivon, että lautakunta pystyy hyvää työskentelyyn – myös silloin kun niitä vaikeita asiaoita tulee eteemme.

One Response to “Mukana ollaan”

  1. Tässä kävinkin jo hetki sitten kurkkimassa, että onko tämä ihan kuollut…onneksi ei 🙂

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.