EU-vaalit

Eläkekeskustelun lomassa tapahtuu paljon muutakin. Olin eilen kuuntelemassa oikein hyvää keskustelua EU:n tulevaisuudesta. Keskustelua alustivat kansanedustajat Inkeri Kerola ja Kyösti Karjula, joista jälkimmäinen on pyrkimässä ja toivottavasti myös pääsemässä EU:n parlamenttiin tulevissa 7.6.2009 järjestettävissä vaaleissa. EU on kiinnostanut itseänikin jo pitkään ja se jääkin aivan liian pienelle huomiolle tärkeydestään huolimatta. Pärjätäksemme tulevaisuudessa tarvitsemme vahvan Euroopan, mutta tällä hetkellä se ei siltä vaikuta. On olemassa vahvu uhka siitä, että Eurooppa jakautuu yhä selvemmin jälleen läntiseen ja itäiseen osaan tai jokainen jäsenvaltio sisäpoliittisista syistä vahtii vain omia etujaan. Harmi kokonaisuudessa on toki se, että kovin helpolla Suomikin lähtee rahoittamaan mm. pankkikriisejä, joka johtuu varmaankin osin piittaamattomuudesta ja mielestäni se ei ole oikein ja aiheuttaa kriittisyyttä aiheestakin EU:a kohtaan.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.