Hyvää kesää!

Kesä on kauneimmillaan. Siksi lienee paikallaan pysähtyä tarkastelemaan luontoa ja ajan kulumista. Elämä on kiertokulku, äsken oli kevät, nyt kesä ja pian syksy, jonka jälkeen talvi… Myös politiikan rintamalla on taukoa, vaikka vaalirahaepäselvyydet ainakin yhden puolueen osalta jaksavat kiinnostaa, ainakin muita puolueita vaikka omissakin asioissa olisi selvittämistä vai? Myös Raahen kaupungissa tapahtuu, valtuusto kutsutaan koolle maanantai-illalle 20.7. ylimääräiseen kokoukseen, kokouksen asialista on vielä arvoitus, mutta ensimmäisen kerran tämän kolmen valtuustokauden aikana näin menetellän eli asiaakin täytyy olla. Mutta sitä ennen, hyvää kesää ja olkaa varoivaisia tulen kanssa!

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.