Opetuslautakunnan puheenjohtaja tiedottaa

Raahen kaupungin opetuslautakunta kokoontui vuoden viimeiseen kokoukseen keskiviikkoiltana. Kokouksen esityslistalla oli mielenkiintoisia asioita kuten varhaiskasvatuksen ja koulujen tilatarpeen suunnittelu. Lautakunta hyväksyi esitetyt asiat, sillä varhaiskasvatus tarvitsee vuosina 2010 – 2015 tarvitaan runsaasti lisätilaa mm. siksi, että nykyiset päiväkodit tulevat remontoitavaksi. Koulujen osalta optimoidaan tilojen käyttöaste – liikkumavara ja yhteiskäyttö. Tarkoitusena on tilanne jolloin ei tulisi pitkiä kuljetusmatkoja kun koulualueen sisällä olisi aina lähikoulu, johon oppilaat sijoitetaan.

Lautakunta valitsi Vihastenkarinkadun päiväkodinjohtajan virkaan toistaiseksi 1.4.2010 alkaen lastentarhanopettaja Marja Suomelan ja Merikadun koulun rehtoriksi FM Virpi Ahon. Ahon valita tapahtui vaalilla, jossa Aho sai 6 ääntä ja vastaehdokkaana ollut FM Jari Kettukangas 5 ääntä.

Lautakunta päätti irtisanoa etälukioverkoston yhteistoiminta- sopimuksen päättymään 1.8.2010 lähtien ja lisäsi kulttuuriopetussuunnitelmaan maininnan yhteistyökumppaneista kuten kirjastosta. Muut päätökset menivät esityslistan mukaisesti.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.