Opetuslautakunnan puheenjohtaja tiedottaa

Opetuslautakunta kokoontui neljänteen kokoukseen Olkijoen koululle keskiviikko iltana. Esityslistalla oli asioista monipuolisesti. Kokouksen aluksi lautakunta sai kuulla lyhyen esittelyn Olkijoen koulusta ja aktiivisesta kylästä sen ympärillä, esittelyn piti koulun johtajaopettaja Kalervo Kallio. Opetuslautakunnan kokouksen aluksi käsiteltiin varhaiskasvatuksen asioista, kuten hyväksyimme varhaiskasvatussuunnitelman, jonka sisältö tarkastetaan ja arvioidaan 1-2 vuoden välein. Lisäksi merkitsimme tiedoksi päivähoidon kokonaiskustannuksia käsittelevän yhteenvedon, jossa oli todettavissa alueen varhaiskasvatuksen olevan tuki- ja perhepäivähoitopainotteinen sekä edullinen. Edullisuutta selittää mm. korkea kotihoidon tuen ja yksityisen tuen osuus sekä edullinen päiväkotihoito. Selvityksessä todetaan, että päivähoito on järjestetty tehokkaasti, selvityksessä erilaisia kuntia ympäri Suomea kuten Kauniainen, Nivala ja Nokia. Lisäksi lautakunta hyväksyi tilaselvityksen, jossa käsiteltiin mm. lisätilojen tarvetta esim. Arkkukari-Piehinki –alueelle. Samanlainen koulutilasuunnitelma käsiteltiin myös perusopetuksen osalta ja esitykseen päätettiin yksimielisesti lisätä Jokelan koulun lähiliikuntapaikkojen kehittämissuunnitelma. Myös lautakunnan taanoin päättämää koulualuemallin työstämistä jatketaan. Kohdassa seitsemän eli KELPO-ohjausryhmään päätettiin valita kaksi henkilöä ja siihen tuli äänestyksen jälkeen valittua lautakunnan jäsenet Kaija Asukas ja Juri Heikinen. Muuten lautakunta päätti esityslistan mukaisesti ja muissa esille tulleissa asioissa jätin mopoajokorttiehdotuksen käsiteltäväksi ja valmisteltavaksi.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.