Opetuslautakunnan puheenjohtaja tiedottaa…

Opetuslautakunta käsitteli juuri äsken päättyneessä kokouksessaan koko vastuualueensa käyttösuunnitelmia ja päätti yksimielisesti tehdä päätökset pohjaesitysten mukaisesti. Lautakunta kävi hedelmällistä keskustelua siitä, että miten rahojen riittävyys voitaisiin turvata myös tulevaisuudessa. Lautakunta kuitenkin ilmoittaa sitoutuvansa valtuuston joulukuiseen budjettipäätökseen ja haluaa omalla vastuualueellaan olla tukemassa Raahen kaupungin talouden hyvää kehityssuuntaa. Muissa asioissa lautakunta keskusteli mm. esilläolleesta YLE1:n MOT-ohjelmasta, jossa eräs Raahen kouluista mainittiin koulukuvausten kylkiäisten yhteydessä. Puheenjohtajana olen pyytänyt opetustoimenjohtajalta tarkempaa selvitystä tapahtuneesta kerrottavaksi koko lautakunnalle ja lautakunta tulee käsittelemään asiaa myöhemmin selvityksen saatuaan.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.