VALTUUSTOALOITE VALTUUSTOTYÖSKENTELYN KEHITTÄMISESTÄ

Kaupunginvaltuusto on kaupungin ylin päätöksentekijä ja siksi valtuuston olisi hyvä pystyä keskustelemaan erilaisista asioista myös erilaisten seminaarien ja kyselytuntien muodossa. Keskustelua ja erilaisia mielipiteitä ovat aiheuttaneet viime aikoina mm. koulujen kunto ja terveydenhuolto. Samanaikaisesti valtuuston virallisia kokouksia on peruttu asioiden puutteessa. Usein valtuutetut pääsevät ottamaan erilaisiin asioihin kantaa vasta talousarvion päätösvaiheessa ja se on monessa tilanteessa liian myöhään.

Ehdotan kunnioittaen seuraavaa, mikäli valtuustolla ei ole asioita päätettävänä, niin valtuusto kutsutaan iltakouluun tai seminaariin koolle erilaisten teemojen ympärillä, jotka valmistellaan siten, että keskustelu eri asioista on mahdollista ja helpottaa päätöksentekoa kun asia aikanaan tulee varsinaiseen käsittelyyn.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.