Iltapäivätoiminta jatkuu Honganpalossa

Raahen opetuslautakunta päätti juuri päättyneessä kokouksessa jatkaa koululaisten iltapäivätoimintaa Honganpalon koululla. Lautakunta kuuli asiassa vanhempien huolen toiminnan jatkumisesta. Sen sijaan muihin kuin Honganpalon koulun alueelle ilmenneisiin tarpeisiin lautakunta suhtautui torjuvasti. Lautakunnan puheenjohtajana joudun muistuttamaan kuitenkin siitä, että koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta ei ole lakisääteistä toimintaa ja nyt tehty päätös aiheuttaa lisää paineita budjetissa pysymiseen. Ensi vuotta varten olisi tärkeää pystyä kasvattamaan budjettia, mikäli opetuslautakunnan vastuualueella olevat toiminnat halutaan pitää nykyisen laajuisena.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.