VALTUUSTOALOITE: RAAHEN KAUPUNKI SOSIAALISEEN MEDIAAN

Sosiaalinen media on ollut esillä viime aikoina monessa suhteessa. Se on nykyaikainen tapa pitää yhteyttä, joka on suosittu erityisesti nuorten keskuudessa. Julkiseen hallintoon sosiaalinen media, kuten esimerkiksi facebook ja twitter, on myös tulossa vauhdilla. Muodostamalla erilaisia ryhmiä, joihin käyttäjät pystyvät liittymään, saadaan tiedotettua erilaisia nopeastikin koko käyttäjäkunnalle.

Näillä perusteilla esitän kunnioittaen, että selvitettäisiin mahdollisuudet ja saatavat hyödyt Raahen kaupungin mahdollisuuksista olla mukana sosiaalisen median käytössä ja kehittämisessä julkihallinnon palveluksi. Samalla voidaan myös selvittää alueellista yhteistyötä ja mahdollisuutta rahoituksen hakemiseksi kansallisella ja kansainvälisellä, esim. EU:n kautta.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.