Opetuslautakunnan puheenjohtaja tiedottaa

Viikonlopun aikana on esiintynyt virheellisiä tietoja Raahen opetuslautakunnan suunnitelmista alasajaa Tikkalan koulu. Nämä suunnitelmat ovat olleet ”tuulesta temmattuja” ja ehkä kunnallisvaaliaseeksi valjastettuja, siksi haluan mahdollisen väärinkäsityksen oikaista. Pidän myös erittäin vastuuttomana moisten tietojen levittämistä.

Opetuslautakunta on taannoin päättänyt, että Lasikankaan ekaluokkalaisia sijoitetaan Jokelan kouluun ja heidän mahdollisille sisaruksille annetaan mahdollisuus siirtyä myös Jokelan kouluun. Näistä asioista ollaan koolla tänään vanhempien kutsusta Jokelan koululla. Syy sijoituksiin on se, että Tikkalan koululla on erittäin ahdasta mm. liikuntasali eskarikäytössä ja myös sinne tarvittaisiin lisätilaa. Sen rakentaminen ei ole kuitenkaan tällä hetkellä mahdollista, sillä osa Raahen kouluista, kuten tiedetään, on mikrobivaurioista kärsiviä ja siksi korjauslistalla kiireellisempiä.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.