Opetuslautakunta kokousti

Raahen opetuslautakunta kokousti tälle keväälle viimeisen kerran. Kokous oli sangen nopeatempoinen, mutta asioita käytiin hyvn perusteellisesti ja päätökset tehtiin yksimielisesti oheisen listan mukaan. Keskustelua käytiin tyytyväisenä ja hyvässä hengessä kohdasta 4, jossa käsiteltiin päiväkotien laatukyselyn tuloksia. Tulokset olivat kokonaisarviona hieman koko maan keskiarvon yläpuolella eli varsin hyvät, tutkimukseen oltiin myös osallistuttu varsin kattavasti, henkilökunta oli vastannut 98 %:sti ja vahemmatkin 48 %:sti. Verrokkikuntinat olivat mm. Kangasala, Mikkeli, Hämeenkyrö ja Akaa, tutkimuksen suoritti Tampereen yliopisto. Kohdassa 6 hyväksyttiin koulutuksen arviointisuunnitelma vuosille 2012-2016. Lisäksi keskustelua käytiin mm. opetustoimeen saaduista avustuksesta kohdassa 7.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.