Johan oli viikko

Lauantaina on hyvä tarkastella mennyttä viikkoa. Se on politiikan saralla ollut melkoisen vauhdikas. Populismiin taipuvat vasemmistolaiset ottivat kaupunginhallituksen kehyspäätöksessä olleen säästöpakon hampaisiinsa oikein miehissä. He unohtivat, että itse ovat hallituksessa raamin päättäneet ja samaiset kaverit olivat tekemässä lasten hoidon huononnuksia jo tämän vaalikauden alussa kun pääsimme supistavan budjetin tekoon. Nyt lautakuntani, josta olen äärettömän ylpeä, teki rohkeita päätöksiä ja ajatteli asioita uudelleen, niin näille säästönvaatijoille se ei passanut lainkaan. Yhtäkään esitystä heiltä korvaaviin toimenpiteisiin ei tullut, mutta se ei hämmästytä, siihenhän vasemmistopuolueitten kanssa on saanut tottua. Viikko toi myös numerot meille ehdokkaille ja 73 on oikea numero kun tarvitaan rohkeutta ja uskallusta.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.