Lupausten sietämätön keveys

Vaalikuume nousee ja monien toiveiden sekä lupausten toinen toistaan komeammat esitykset tulevat julki. Esimakua tulevasta oli mielenkiintoinen uutinen ensi vuoden talousarviosta ja erityisesti sen investointiosasta, se ei hyvää lupaa eli keskustelua tulee taatusti riittämään. Pitäisikö vielä kunnolla aloittamattomia investointeja miettiä vielä uudelleen? Toivottavasti ennen vaaleja voidaan myös keskustella rehellisesti miten mahdollisia ja tuiki tarpeellisia kaikki esilläolevat, sinänsä tärkeät asiat ovat. Kysykää ihmiset vaalikentillä, onko kaikki mahdollista ja miten? Me ehdokkaat vastaamme mielellämme, oletan. Raahessa palvelut ovat monista päinvastaisista väitteistä huolimatta edelleen suhteellisen hyvät, niitä on saatavilla ja melko läheltä, mutta kuinka kauan? Näihin palveluihin rahoitus kun ei tule tyhjästä. Laadukkaiden palveluiden ylläpitäminen tulevaisuudessa on kuitenkin mahdollista. Tarvitsemme edelleen veronmaksajia sekä yrityksiä, sillä velaksi ei voi pitkään elää. Meidän kaikkien tulee olla omalta osaltamme vahvistamassa ja mahdollistamassa uusien asukkaiden ja yritysten sijoittumista alueellemme, kuitenkaan jo täällä olevia ihmisiä unohtamatta!

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.