Kohti vaaleja

Kaksi viikkoa vaaleihin. Keskustelu käy kuumana, muutama havainto tämän viikonlopun tapahtumista. Raahen opetustoimessa on turvallisuusajattelu vedetty pitkälle, sen sain huomata kun osallistuin opetustoimen voorumissa (oikein kirjoitettu) turvallisuusluentoon. Minusta on hienoa kun koulujen turvallisuudesta keskustellaan vakavasti, lasten ja nuorten turvallisuudella ei voi leikkiä eli turvallisuuden parantamiseen annan täyden tukeni.

Turvallisuus puhutti myös messuilla, jossa osallistuin Keskustan teltalle molempina päivinä. Ammativeljet pitivät naapurissa alkusammutuskoulutusta ja siinä oli samalla tilaisuus keskustella ihmisten kanssa turvallisuudesta kotona ja kaupungilla. Taannoin tein aloitteen turvallisuusoppaan tekemisestä ja toivottavasti sellainen on tulossa.

Tapoihini ei kuulu arvostella toisten tekemisiä, mutta jotenkin pisti silmään eilen sellainen asia kuin erään puolueen vaalilehti ilmestyi. Ehdokkaista oli suuri osa sitoutumattomia. Miksi? Eikö uskalleta olla jotain mieltä vai pelätäänkö valtakunnan puolueen tekemästä politiikasta annettavaa kritiikkiä ja sitten täällä ajetaan kaksilla rattailla kun voi sanoa etten minä kuulu tuohon porukkaan? Mene ja tiedä, mutta tehdään töitä Raahen eteen ja aidosti väriä tunnustaen, kuten näiltä sivuilta on nähtävissä.

Äänesi on tärkeä, siksi 73.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.