Opetuslautakunta kokousti

Raahen opetuslautakunta kokoontui illalla pitämään kokoustaan ja käsitteli asiota oheisen esityslistan mukaan. Lautakunta joutuu muuttamaan talousarviotaan varhaiskasvatuksen osalta ja anoo lisämäärärahaa, joka johtuu mm. lisääntyneestä lapsimäärästä varhaiskasvatuksessa ja kalliista vuokrista mm. Kummatin päiväkodin osalta. Lautakunta keskusteli pitkään mm. siitä, miten saataisiin Kummatin päiväkodin vuokraa pienennettyä ja samalla kuultiin teknisen puolen asiantuntijoita edellämainitusta aiheesta, ratkaisu odotettaneen ensi vuoden puolella. Muuten lautakunta olisi toistaiseksi talousarviossaan eli olemme käyttäneet hieman yli 75 % syyskuun loppuun mennessä. Lisäksi lautakunta päätti opetustoimen tieto ja viestintätekniikan strategiasta vuoteen 2015, jossa tarkoituksena on parantaa tietoteknisiä valmiuksia opetuksessa. Muut käsitellyt asiat olivat rutiiniluonteisia, seuraava lautakunnan kokous pidetään 15.11. ja tämän lautakunnnan viimeinen kokous 12.12.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.