Turvallista ensilumen matkaa!

Jokainen voi tehdä turvallisuutensa eteen paljon. Näinä päivinä, milloin lumipeite saavuttaa maan ja perinteinen kansallinen hätätila Etelä-Suomen ”yllättävästä” lumisateesta johtuen, on luvassa ilmoituksia kolareista. Mitäpä, jos jätettäisiin kiire pois kyydistä ja varataan matkaan enemmän aikaa kuin tavallisesti ja päästään turvallisesti perille. Raahessa on luottamuselimissä tehty työtä turvallisuuden eteen, mutta tekemistä edelleen on ja siksi päätöksentekijöissä tarvitaan osaamista myös turvallisuudessa. Meillä on hyviä suunnitelmia ja niiden toteutus on tekijöistä kiinni. Turvallisuus on yhteinen asia ja olemme kaikki siitä vastuussa. Näin ensiliukkailla liikenneturvallisuus korostuu, joten muistakaa malttia matkaan!

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.