Vaalien aattona

Mennyt vaalikausi on ollut haastava ja sitä on leimannut tietynlainen epävarmuus, vaikka monia upeita asioita on saatu eteenpäin. Raahe on kehittynyt ja uudistanut kaupunkikuvaansa monipuolisesti. Tekisi mieleni sanoa, että vastustuksesta huolimatta. Kolmen valtuustokauden kokemuksella voi sanoa, että mennyt kausi on ollut ehdottomasti repivin, valitettavasti. Johtuuko se ympäröivästä maailmasta vai onko toimintakulttuuri entistä enemmän mennyt nyt minulle kaikki ja heti? Päätettävinä on ollut vaikeita asioita ja niistä ei pulaa tule jatkossakaan, jos rehellisiä ollaan. Tänään vaalien aattona on hyvä pohdiskella missä on onnistuttu ja mitä on tehty, samalla voidaan tietenkin miettiä miten olisi voinut tehdä asiat vielä paremmin, kuten hoitaa kaupungin taloutta tai koulujen sekä päiväkotien kuntoa. Yritetty näiden vuosien aikana on ja sen päätellä, jos lukee vaikkapa nämä sivut läpi. Jossain on onnistuttu, mutta tekemistäkin on vielä jäljellä. Siinä työssä tarvitaan rohkeutta ja uskallusta, siksi huomenna numero 73!

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.