Nämä sanat oli tarkoitus sanoa, mutta jostain syystä ajankohta meni ohi…

Hyvät JC:t, koejäsenet, senaattorit, kunniajäsenet sekä seuralaiset!

Tammikuussa 1972 maailmassa tehtiin historiaan ainakin yhden pikkupojan osalta, hän nimittäin syntyi silloin. Nyt yli 40 vuotta myöhemmin se sama pikkupoika kiittää teitä arvoisat Raahen nuorkauppakamarin jäsenet kuluneista vuosista, teidän kanssanne on ollut ilo toimia viimeisen vähän yli kymmenen vuoden ajan. Mukaan minut houkuteltiin tämän vuosituhannen alkupuolella, ensimmäinen kokous taisi olla toukokuussa 2002. Siitä lähtien olen mukana ollut, en mitenkään huippuaktiivina, mutta kun ns. lapiomiestä on tarvittu, niin silloin on mahdollisuuksien mukaan oltu mukana. Tapahtumat ja kohtaamiset, keskustelut ja mielipiteet ovat olleet kaikki mielenkiintoisia ja antoisia myös tästä positiosta. Monia jälkeenpäinkin hyviä kontakteja on solmittu ja yhteistyötä luotu, sekä opittu ymmärtämään erilaisia ajatuksia, se kai lienee yksi kamaritoiminnan tarkoituskin.

Olisin kovin mielelläni lausunut nämä sanat myös pikkujouluissa, mutta jostain syystä kutsu ei tavoittanut minua tai ei saanut aikaan toivottua reaktiota, ehkä iän tuomaan unohduksen autuutta tai jotain muuta. Nyt kun vuoteni ovat tulleet täyteen haluan kiittää teitä kaikkia seurasta sekä toivoa kaikille oikein paljon menestystä myös tulevaisuudessa! Olkoon myös tuleva joulunaika teille mitä erinomaisin, unohtamatta joulun perinteistä sanomaa, samalla tuleva vuosi tarjotkoon teille sopivasti haasteita, mielenkiintoisia tehtäviä ja onnistumisen elämyksiä!

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.