Opetuslautakunnan puheenjohtaja tiedottaa

Raahen opetuslautakunta kokoontui viimeiseen kokoukseensa tänään. Päätöksiä tehtiin esitylistan pohjaesityksen mukaisesti. Opetuslautakunta päätti kuitenkin kohdassa 3 poistaa suunnitelmasta Piehingin koulun. Päätös syntyi äänestäen 6 poiston puolesta, 2 poistoa vastaan ja 3 poissa. Perusteena päätökselle oli valtuuston maanantaina tekemä rahojen jäädyttämispäätös, lisäperusteina keskustelussa olivat mm. tilojen tarpeen vähäisyys tässä tilanteessa, toimivat nykyjärjestelyt, kaupungin investointipaineet sekä velkaantuminen helpottaminen tältä osin. Suunnitelman tarkoituksena on käyttää tiloja tehokkaammin, lisätä jaettua johtamista sekä henkilökunnan jaksamista. Suunnitelmaa on valmisteltu pitkän aikaa luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden kuten esim. koulun johtajien toimesta. Muut asiat päätettiin siis listan pohjaesityksen mukaisesti. Koulujen loma-aikoihin tehtiin muutosesitys, mutta se raukesi kannattamattomana.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.