VALTUUSTOALOITE LIIKENNETURVALLISUUDESTA

Raahen alueen liikenneturvallisuussuunnitelmassa on käsitelty monia erilaisia parannusehdotuksia. Moni hanke olisi hyvä toteuttaa, sillä liikenneturvallisuudessa on kehitettävää edelleen. Raahen kaupungilla ei ole mahdollisuuksia todennäköisesti suuriin satsauksiin ja siksi ehdotan, että kaupunki kiirehtisi valtion vastuulla olevia turvallisuushankkeita.

Esimerkiksi valtatie 8, Rautaruukintien ja Ketunperäntien risteyksen jo suunnitelmassakin ehdotettua parannusta tulisi edistää. Suunnitelmassa mainitaan risteysalueen nopeusmuutoksesta sekä leventämisestä kuten esimerkiksi Koksaamon risteyksessä on tehty. Risteys on mm. ammattiautoilijoilta tulleen palautteen mukaan ahdas ja vaarallinen sekä ajoittain jopa ruuhkainen.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.