Opetuslautakunnan puheenjohtaja tiedottaa

Lähetän tässä lyhyen tiedotteen opetuslautakunnan 5/2013 kokouksesta, joka pidettiin viime keskiviikkona. Lautakunta kokoontui jälleen keskustelemaan ja päättämään monista asioista, julkisuudessa eniten on keskusteluttanut ap/ip-toiminnan jatko. Siihen lautakunta päätti yksimielisesti palauttaa asian uudelleen valmisteluun, sillä eri vaihtoehtojen kustannuksista ja järjestämismahdollisuuksia halutaan selvittää perusteellisesti, asia käsitellään seuraavan kerran lautakunnan kesäkuun kokouksessa 12.6. Puheenjohtaja katson edelleen velvollisuudekseni muistuttaa, ettei lauatakunnalle ole kaupunginvaltuuston osoittamassa talousarviossa osoitettu lainkaan rahaa toiminnan toteuttamiseksi.

Lautakunta päätti myös uudelleen kaupunginhallituksen otto-oikeuden käytön jälkeen esikoulupaikoista, mutta päätös ei muuttunut ja esilläollut Alpuan esikoulu jää toteutumatta ensi lukuvuonna. Lautakunta käsitteli myös oikaisuvaatimusta Piehingin koulun poistamisesta lukuvuoden 2013-2014 investointisuunnitelmasta. Lautakunnan päätöksessä todetaan mm. ettei lautakunta ole lakkauttanut Piehingin koulua ja siksi oikaisuvaatimus hylättiin yksimielisesti. Musiikkiopiston lukukausimaksuja myös tarkistettiin ja hintoihin on tulossa korotus, keskimäärin 20 € lukuvuodessa. Muut asiat olivat ilmoitusluonteisia ja ne merkittiin tiedoksi.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.