Opetuslautakunnan puheenjohtaja tiedottaa

http://gov.raahe.fi/djulkaisu/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting_frames -linkistä pääsee katsomaan opetuslautakunnan esityslistaa, jonka mukaisesti päätimme äsken päättyneessä kokouksessa asioita. Saimme kokouksen aluksi hyvän selvityksen Hanhikivi-yhteyshankkeen pääsihteerin toimesta lautakuntamme vastuualueelle mahdollisesti tulevista vaikutuksista tulevan ydinvoimalatyömaata silmällä pitäen. Vertailukohtana oli käyetty mm. Eurajoen ja Rauman esimerkkejä.

Kohdassa kolme (Antinkankaan koulun järjestelyt) lautakunta päätti muutetun päätösesityksen mukaisesti, ”että Antinkankaan koulun oppilaat siirtyvät kampusalueelle ammattikorkeakoululta vapautuviin tiloihin välittömästi tilojen valmistuttua.” Kohteessa on teknisen palvelukeskuksen mukaan tehtävä muutama pieni korjaustyö. Samassa yhteydessä kävimme keskustelua myös kouluverkkoselvityksestä ja saimme selvityksen mm. Kampus-alueen käyttömäahdollisuuksista ja korjaustarpeista.

Kohdassa viisi (Pelkässä esiopetuksessa olevan esikoululaisen kuntalisä) lautakunta päätti esitysten mukaisesti, tämä tarkoittaa säästöä kaupungin menoihin, tällä hetkellä se koskee muutamaa lasta, mutta tulevaisuudessa mahdollisesti useampia.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.