PUHE KESKUSTAN PIIRIKOKOUKSESSA KUUSAMOSSA 9.11.2013

Arvoisa puheenjohtaja, hyvä keskustaystävät!

On se hienoa! Niin mikä? Olla tässä piirikokouksessa tekemässä valintoja, erityisesti valitsemassa puheenjohtajaa. Tiedättekö arvoisat kokousedustajat? Meillä on upeita ja erittäin hyviä sekä ansioituneita ehdokkaita, joista joku valitaan kohta piirin uudeksi puheenjohtajaksi. Upeaksi tämän valinnan tekee se, että valitsemme parhaista parasta, niin mainio joukko on rohjennut ehdokkaaksi lähteä.

Oma ehdokkaani ja esitykseni piirin puheenjohtajaksi on Pasi Parkkila, mies keskeltä Raahea. Ansioluettelo Pasilla tähän tehtävään on juuri sopiva. Hän tuntee ympäröivän yhteiskunnan monelta tasolta. Kunnallismies, jo usean kauden ajalta toimien näinä vaikeina aikoina erilaisissa luottamustehtävissä aina viime kauden valtuuston puheenjohtajana, ollen mukana monessa vaikeassa tilanteessa. Unohtamatta kuitenkaan sitä uusiutumiskykyä, jota on tarvittu Raahen ja Vihannin yhdistymisen jälkeen. Hän on ottanut paikkansa uuden Raahen valtuustossa tarttumalla työhön kokemuksen tuomalla osaamisella ja varmuudella. Hän on innostunut myös muita toiminaan samalla tavalla.

Pasin on myös suuri isänmaan ystävä. Toimettomaksi hän ei ole jäänyt kun tarvitaan kehittämään ja innostamaan uusia toimijoita reserviläistoimintaan. Uusia jäseniä hän on hankkinut ja saanut toimimaan aktiivisesti isänmaamme hyväksi. On siis syytä olettaa, että samalla osaamisella johdetaan tätä keskustapiiriä tulevaisuudessa.

Kuten moni tietää politiikka on kestävyyslaji, jossa ahkera työ palkitaan. Tarvitsemme jatkamaan, nyt Mirja Vehkaperän väistyessä, piirin puheenjohtajana keskustalaista rohkeutta, uskallusta ja pyyteetöntä työmiestä, jolla on intoa, kykyä ja taitoa johtaa tätä piiriä kohti tulevaisuutta.

Wikipedian mukaan nimi Pasi on johdannainen muinaiskreikan kielen sanasta basileus, joka tarkoittaa kuningasta. Vaikka kuningasta emme ole valitsemassa, olemme tekemässä tärkeää valintaa ja siksi uskallan teille suositella äänestämään Pasi Parkkilaa, miestä keskeltä elämää.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.