Opetuslautakunnan puheenjohtaja tiedottaa

Raahen opetuslautakunta kokousti tänä iltana oheisen linkkinä löytyvän esitylistan: http://gov.raahe.fi/djulkaisu/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting_frames mukaan, päätökset tehtiin esitylistan pohjaesityksen mukaan, paitsi kohta 6 eli Vihannin lukion tulevaisuus.

Kohdissa 3 ja 4 valtuuston päätöksen mukaisesti Jokelan koululla jatkavien luokkien johdosta on nyt valittu virkaan koululle kaksi opettajaa, taustaksi on hyvä tiedostaa, mikäli opetuslautakunnan esitys olisi tullut voimaan eli koululla olisi olleet luokat 0-2, valintoja olisi tehty yksi vähemmän, valinnalla on siis myös mahdollisia budjettivaikutuksia. Siitä lienee paikallaan jo hieman varottaa.

Ylivoimaisesti eniten keskustelua käytiin Vihannin lukion tulevaisuudesta, lautakunta päätti pitkän ja hedelmällisen keskustelun päätteeksi yksimielisesti lähettää asian uudelleenvalmisteluun eli päätös muuttui siltä osin. Taustaksi tähän asiaan mm. se, että Vihannin lukioon on valittu tänä keväänä vain 7 uutta oppilasta ja koko lukion vahvuus on 27 oppilasta . Omana mielipiteetäni totean, että kannan huolta koko koulun oppilaiden valinnan mahdollisuuksista ja toivon avointa ja kiihkotonta keskustelua koko asiasta.

Seuraava lautakunnan kokous on elokuussa, hyvää kesää!

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.