Opetuslautakunnan puheenjohtaja tiedottaa

Raahen opetuslautakunta piti tämän vuoden viimeisen kokouksensa eilen illalla. Kokouksen esityslista löytyy tästä linkistä: http://gov.raahe.fi/djulkaisu/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting_frames ja päätökset tehtiin pohjaesitysten mukaisesti. Lautakunta sai hyvän katsauksen tulevista koulu- ja päiväkotihankkeista, joita kuitenkin pystytään vaikeasta taloudellisesta tilanteesta huolimatta suunnittelemaan ja tulevana vuonna aloittamaan kuten Antinkankaan monitoimikeskus, Lukio-Merikadun ja Tikkalan koulut ja Ollinsaaren päiväkodin kakkosvaihe. Tiivistämällä ja nykyaikaistamalla nykyistä hajautetumpaa verkkoa saadaan säästöä tulevaisuudessa. Lautakunta kävi hyvän keskustelun hankkeista. Lisäksi teimme päätökset mm. tulevan lukuvuoden koulupäivistä, ohjeiden päivityksestä oppilaiden poissaolokertymiin puuttumisiin ja tarvittaessa tukemiseen sekä päätimme varhaiskasvatuksen joulunajan supistetusta toiminnasta.

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.