Tervehdyssanat SAR-harjoituksessa 25.8.2017 Bomballa

Arvoisat läsnäolijat!

”Kun hätä on suuri on apu lähellä” –sanonta on ajankohtainen tänä viikonloppuna täällä Raahessa, kuitenkin onneksi vain harjoituksen muodossa. Tänä viikonloppuna on kaupungissamme jälleen erilaisia tapahtumia, kun tapahtumarikas kesä on takana, ovat Venetsialaiset oiva viikonloppu jatkaa näitä yleisöä kerääviä kohtaamisia kaupungissamme. Tänne Pattijoen lentokentälle on yleisöllä mahdollisuus huomenna päästä tutustumaan ilmailuun ja vapaaehtoiseen pelastustyön harrastuksiin. Tämä toiminta on epäilemättä mielenkiintoista, lentämisen vapaudentunteen lisäksi on mahdollisuus auttaa hädässä olevaa.

Mikään taito ei pysy yllä ilman harjoittelua. Tänne on kokoontunut pitämään taitojaan yllä oiva joukko, toivottavasti teillä on mielenkiintoinen ja sopivan haastava harjoitus edessänne. Joku päivä osaamisellanne on jälleen käyttöä. Ainut mikä on varmaa, että hälytys on aina sekunti sekunnilta lähempänä ja siksi taitoja on pidettävä yllä. Siksi kannustankin teitä harjoittelemaan ja vaalimaan hankkimaanne osaamista.

Tämäkin tapahtuma liittyy Suomi 100 – yhdessä -juhlateemaan. Maamme matka historiassa on ollut monikulmainen, missään tapauksessa se ei ole ollut helppo tai yksinkertainen. Me olemme tarvinneet teeman mukaista yhdessä ajattelua koko olemassa olomme ajan. Tänään teema on yhtä ajankohtainen kuin jo 100 vuotta sitten ja siksi toivon omasta ja koko Raahen kaupungin puolesta teille ja työllenne menestystä ja onnistumisen elämyksiä – yhdessä!

Comments are closed.

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.