Lyhyt historiani

Olen syntynyt vuonna 1972 Laihialla. Lukion ja armeijan jälkeen loin uraa Vaasassa ruudun tuolla puolen työskennellen television lähetyskeskuksessa muutaman vuoden. Seuraavaksi lähdin opiskelemaan Ouluun röntgenhoitajan ammattia, joka oli päätyöni yli kuuden ja puolen ajan.

Yli 20 vuoden palokuntaharrastus on ollut innoittajani nykyiseen työhöni palomestarina ja riskienhallintapäällikkönä. Minulle tarjoutui vuonna 2005 tilaisuus lähteä opiskelemaan. Toteutin silloin pitkäaikaisen haaveeni ja lähdin opiskelemaan pelastusalaa. Valmistuminen tapahtui jouluna 2007.

Ala-asteelta lähtien olen seurannut politiikkaa, mutta Oulussa opiskelujen alkuaikoina minussa heräsi halu vaikuttaa yhteisiin asioihin. Päädyin toimimaan opiskelijaliiton hallitustehtävissä ja sitten valmistuttuani ammattijärjestön hallituksissa niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Vihannista kotoisin olevan vaimoni kanssa menimme naimisiin kesäkuussa 1998. Hoitajaksi valmistumiseni jälkeen töitä löytyi minulle Raahesta. Pian muuton jälkeen pääsin mukaan kunnalliselämään, ensin nuorisovaltuutettuna ja myöhemmin kaupunginvaltuuston jäsenenä, tällä hetkellä toimin myös kaupunginhallitusen puheenjohtajana.

Nykyään minut parhaiten tapaa päivisin Raahen paloasemalta tai melko usein myös Raatihuoneelta. Työskentelen varallaoloaikana koko Raahen seutukunnan alueen lisäksi koko Jokilaaksojen pelastuslaitoksen alueella. Molemmat lapsemme ovat avojalkaisia raahelaisia, kahden teini-ikäisen isänä tunnen lapsiperheen ja nuorten arjen. Olen myös hoitanut lapsiamme koti-isänä ja se oli erittäin antoisaa aikaa. Kotimme, vuonna 2010 valmistunut omakotitalo sijaitsee rauhallisella ja mukavien naapureiden täyttämällä Kylmäniemen alueella. Raahessa on tarkoitus viihtyä myös tulevaisuudessa, sillä tämä kaupunki on meille sopivan kokoinen.

Tarkemman historiani löydät sivulta CV.

Leave a Reply

Alustana toimii Wordpress ja teemana Digg-3. Tekstit (C) Jarmo Myllymäki 2005-2019.